Sanastoa

Jäynät
Teekkarien suorittama “kuje”. Jäynästä ei saa pahoittaa kukaan mieltään ja eikä sitä saa kohdistaa virkavaltaan tai pelastustyöntekijöihin.

Tempaus
Tempauksella otetaan kantaa johonkin pinnalla olevaan asiaan (huumorilla höystettynä).

Sitsit
Illallisjuhlat. Kokoonnutaan pitkän pöydän ääreen syömään ja juomaan hyvin, puheita ja teekkarilauluja unohtamatta. Vaatetuksena miehillä tumma puku.

Speksi
Espoon teekkarien toteuttama näytelmä, jolle on tunnusomaista laulut ja vahva vuorovaikutus yleisön kanssa. Olemassa myös tamperelaisten Näässpeksi.

Vuosijuhlat
Juhliva kilta juhlii synttäreitänsä. Paikalla on killan omia jäseniä ja kutsuvieraita yrityksistä ja muista killoista. Vuosijuhlat ovat hienoja akateemisiatilaisuuksia, eli frakit ja iltapuvut sekä puheet kuuluvat asiaan.

Laulut
Laulut ovat olennainen osa teekkarikulttuuria. Lauluja löytyy Laulukalusta, joka tulee viedä niin sitseihin kuin lauluiltoihinkin.

Haalari
Nämä ihanan rennot asialliset “edustuspukimet” auttavat huomattavasti pukeutumisongelmaisia. Kullakin killalla on oma värinsä. SIK:llä siniset sellaiset.

Lakki
Teekkarilakin käytölle on tarkat säännöt, jotka määrittelevät mm., milloin lakkia saa käyttää. Tupsun solmut kertovat vietettyjen Wappujen määrän. Lakin saa vasta vasta Wappuna, johon asti Fuxin on pärjättävä fuxi-lakilla.

Muut Teekkarit
Tunnistat heidät erivärisistä haalareista. Muihin teekkareihin voit törmätä merkittävimmissä pippaloissa ja joskus jopa yliopistolla. Lojaalisuus omaa kiltaa kohtaan kunniaan, mutta muissakin killoissa lienee tutustumisen arvoisia yksilöitä.

NeverSki
Kolmen hengen tandem-sukset, joilla voi hiihtää vaikka olisikin doupattu. Vaatii tiimityöskentelyä

Excursio
Teekkareiden lomareissu. Käydään yritysvierailuilla ja tutustumassa muiden kaupunkien opiskelijaelämään. Excursioita ovat mm. keväällä noin viiden päivän mittainen kotimaanpitkä OTiT:n kanssa ja syksyllä killan oma fukseille ilmainen yhden yön mittainen fuksicursio.