Kuuletteko sen?
Vaskipuhaltimet pauhaa jo kaukaisuudessa.
Ilma tuntuu tiheämmältä kuin tavallisesti, aivan kuin ennen myrskyä.
Hennon hiljainen bassoraita takoo tuttuakin tutumpaa sävelmää.
Voiko se olla?
Ja onhan se tietty!

Sähköpäivät tulee tänä vuonna Espoon Otaniemessä 25.11.2021 - 27.11.2021. Matkaan lähdemme bussilla Oulun yliopistolta ja suuntaamme kohti Otaniemeä ja sähköpäiviä. Mitä nyt tarvitset tietää on, että ilmottautuminen aukeaa keskiviikkona 17.11.2021 Klo 13.37 osoitteessa https://www.sik.fi/sahkopaivat2021.
Ilmoittautuminen on sitova!

Matkaan mahtuu 49 nopeinta ilmoittautujaa, joten laita kalenteriin päivämäärät ylös ja treenaa liipaisinsormi valmiiksi. Majoituspaikkoja on varattu meille alustavasti 32 kpl, joten jos tiedät, että majoitus onnistuu muuallakin, kuin koulunlattialla niin rastitathan edullisemman ruudun. :)

Sähköpäivät tulevat maksamaan majoituksella 65 € (32 kpl), johon kuuluvat:

Jos haluat osallistua sähköpäiville ilman kuninkaallista koulunlattia majoitusta voit osallistua sähköpäiville hintaan 50€ (17 kpl)! Tämä sisältää siis kaiken saman, kuin majoituksellinen vaihtoehto paitsi majoituksen.

Fuksit!

Sähköpäivä on vuoden sähköisin tapahtuma, jota ei kannata missata. Täällä pääset sosialisoitumaan ja luomaan verkostoja ympäri Suomea, koska tänne tulee sähkönopiskelijoita kaikkialta. Tämä apokalyptinen superspektaakkeli, jota niin vanhat kuin eivät-niin-kovin-vanhatkin tieteenharjoittavat ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa. Tämä on se tapahtuma mistä sedät kertovat vuosi toisensa jälkeen tarinoita tarinoiden perään. Vuosi on joka vuosi, mutta Sähköpäivät ovat vain kerran vuodessa.

Siis vielä kerran muistutuksen vuoksi!

Mitä: Sähköpäivät
Missä: Espoon Otaniemessä
Paljonko: 65€ majoituksella 50€ majoituksetta
Miten: Ilmottautuminen aukeaa klo 13.37 keskiviikkona 17.11.2021
Miksi: Koska sähköpäivät once again
Milloin: 25.11.2021 - 27.11.2021