Lomakkeet

Tältä sivulta voit ladata itsellesi lomakkeita. Lomakkeet ovat PDF-formaatissa, ja voit tulostaa niitä hakemalla ilmaisen Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston Adoben sivuilta.

Adoben sivut:
http://www.adobe.com/

Avainhakemuslomake

Haettaessa avaimia tietotaloon täytetään avainhakemuslomake, maksetaan 20 euron suuruinen panttimaksu, ja palautetaan lomake vahtimestarille.

Killan jäsenhakemuslomake 

Haettaessa killan jäsenyyttä täytetään hakemuslomake ja palautetaan se kiltahuoneella olevaan postilaatikkoon tai hallituksen jäsenelle.

Killan sisäinen laskupohja

Killan jäsenen hakiessa rahakorvausta killan tapahtumien tms. järjestämisestä aiheutuneiden kulujen korvaamiseksi, täytetään sisäinen laskupohja ja palautetaan se kiltahuoneella olevaan postilaatikkoon tai hallituksen jäsenelle.

Killan haalarimainokset ja kannatusjäsenyys

Killan tuloista merkittävä osa koostuu haalarimainosten myynnistä ja kannatusjäsensopimuksista. Mainostajalle haalarit ovat ideaalinen paikka saada näkyvyyttä oman alan tulevien ja nykyisten edustajien silmissä, eli juuri siellä, missä siitä on eniten hyötyä. Kannatusjäsenyyskin tuo näkyvyyttä tulevaisuuden osaajien keskuudessa, eli kannatusjäsensopimus on kaukonäköistä, viisasta sijoittamista yrityksen omaan tulevaisuuteen. Mainoskartta ja sopimuspohjat löytyvät osoitteesta http://www.sik.fi/sopimukset 

Jäsenhakemus

Kiltahuone access

Laskupohja

 Tietosuojaseloste