Möykkäwaunut

Möykkäwaunut(tm) ovat aikanaan olleet pienen kaveriporukan (Team Naplitsoo) vastalause ravintoloissa soitettavalle mainstream – musiikille. Tämä porukka testamenttasi Waunut(tm) killalle, kun valmistuminen uhkasi keskeyttää hyvin alkaneet opinnot.
Päivänvalon tämä multimediatöräytin näki joskus 90-luvun lopulla ja tällä hetkellä on menossa toinen kehitysversio samasta aiheesta. Waunun sääntöihin kuuluu ettei niissä saa soittaa “hyvää” musiikkia. Sitä varten levystöön kuuluu kotimaisen musiikkituotannon suurenmoisia helmiä.

Toinen kehitysversio syntyi muutamassa unettomassa yössä Wapuksi 2002 muutaman kilta-aktiivin voimin. Nämä waunut seuraavat killan tapahtumia kuin hai laivaa ja aiheuttavat erikoisia/erilaisia reaktioita ympäristössään.

Syksyllä 2006 waunut alkoivat vedellä viimeisiään ja akut olivat loppu. Tarvittiin vain pari tarmokasta teekkaria ja pätkä ilmastointi teippiä niin möykkäwaunut olivat kuin uudet. Tarkempaa kertomusta voit lukea Vähän tavallista isommasta sinssistä 4/2006.