Vanhojen hallitusten tapaaminen 14.9.2018

Hei Sähköinsinöörikillan vanhat hallituslaiset!
Sähköinsinöörikilta ry järjestää tulevana syksynä Teekkaritalolla vanhojen hallitusten tapaamisen. Kutsuttuja ovat kaikki joskus killan hallituksessa toimineet, olipahan se 60-luvulla tai viime vuonna. Illan ohjelmassa on hallitusvuosien muistelua, leikkimielistä kisailua ja killan nykyisen toiminnan esittelyä. Muistojen lisäksi lämpiää tietenkin myös sauna. Tapahtumassa on kaiken kukkuraksi mainio tilaisuus nähdä vuosi sitten rempattu Teekkaritalo uudessa loistossaan.
Tarkempia tietoja ja ilmottautumisohjeet tulee vielä kesän mittaan, mutta tässä tiedot kalenterimerkintää varten:
Mitä: SIK ry vanhojen hallitusten tapaaminen
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7, 90570 Oulu
Milloin:14.9.2018
Terveisin
Alumnivastaava