Teekkaritalon Ympärihiihdot 21.3.2019

Talvi on vihdoin kääntynyt kevääksi, ja aurinko kutsuu keväthangille hiihtämään! Houkuttele siis kaksi (2) kaveria mukaan kolmen (3) hengen joukkueeseen ja osallistu perinteisiin Teekkaritalon Ympärihiihtoihin 21.3. Kyseessä on SIKin kolmen hiihdettävillä suksilla suoritettava leikkimielinen rastikilpailu teekkaritalon ympäristössä. ET siis tarvitse omia suksia, etkä välttämättä edes mainittavaa hiihtotaitoa/kuntoa.

Kun kierros on suoritettu, sankarimme siirtyvät talolle palkintojenjakoon ja After Ski -bileisiin, joissa palju ja sauna lämpenevät ja musiikki soi pikkutunneille asti.

Hiihtojen teema on tänä vuonna sotaisa, joten kaivakaa kypärät, keihäät ja kiväärit kaapeistanne ja saapukaa kamppailemaan Ympärihiihtojen voitosta!

Osallistumismaksu on 9€ per joukkue. Lipunmyyntiin riittää, että yksi joukkueesta käy ilmoittamassa ja maksamassa koko joukkueen. Haalarimerkkejä riittää 30 ensimmäiselle joukkueelle, joten ole nopea!

Lipunmyynnit:
ti 19.3. klo 10-14 Vihreillä naulakoilla
ke 20.3. klo 10-14 Vihreillä naulakoilla