Umpihankifutis SIK-Kone päättyi jälleen kerran tasapeliin!

Kyllä oli kevätsää makkeimmillaan, kun SIK ja Kone iskivät humuparkkiksen viereisellä kentällä yhteen umpihankifutiksen merkeissä. Pelistä ei tunnetta puuttunut tälläkään kertaa ja lopputulos oli odotetunlainen.

Auringon paiste houkutteli paikalle 6 koneteekkaria ja noin 15 Sinistä Salamaa. Aikaisempien vuosien virheistä ei selvästikään oltu opittu, kun ensimmäisten kahden minuutin aikana puolet joukkueemme pelaajista oli juossut jalkansa hapoille ja keuhkot anelivat armoa. Yhtä nopeasti kuitenkin selvisi myös se, että miesylivoimamme turvin peli tulisi pyörimään enimmäkseen konelaisten puolustuspäädyssä. Neljännellä peliminuutilla X-asennossa makaava urheiluvastaavamme uumoili jo sydänkohtauksen pian koittavan.

13. peliminuutilla panssarivaunumainen hyökkäys tuotti tulosta, ja tulostaululle kirjattiin 1-0 SIKin hyväksi. Hyökkäyspeliä helpotti tässä vaiheessa kovinkin paljon se tosiasia, että koneen maalin edusta oli jo suhteellisen tasaiseksi poljettu. Juotteko TEKin kaakaota? Kyllä kiitos.

Päästiin toiselle puoliajalle, jolla ei enää lisämaaleja nähty ja näin lopputulos kirjattiin 1-0, siis tasapeli jälleen kerran! Lopuksi potkiskeltiin rangaistuspotkukilpailu perinteiseen malliin, jonka konelaiset veivät nimiinsä 2-0 (tasapeli).

Hieno tapahtuma, joka saa jatkoa taas viimeistään ensi keväänä! Kiitokset kaikille pelaamassa olleille!

SIKin H. Vehkala karkaamassa vastustamattomaan läpiajoon.