Fuksisitsit

Kohta ne tullee… nimittäin Sähköinsinöörikillan ja Arkkitehtikillan FUKSISITSIT. Kyseinen tapahtuma on siis nimensä mukaan suunnattu fukseille mutta PRO:lla on myös mahdollisuus osallistua 10e hintaan. 

Sitsien tarkoituksena on opettaa fukseille sitseillä olevia tapoja ja etikettejä, jotta he sitten tulevaisuudessa voivat osallistua miljooniin ja taas miljooniin muihin hienoihin illan viettotilaisuuksiin teekkarihengen merkeissä. 

Fuksien ilmottautuminen aukeaa 18.3. klo 12.00 ja PRO:en 19.3. klo 12.00. Osoitteessa http://www.aropupu.net/fuksisitsit/. Kannattaa ilmottautua vaikka paikat on menny koska varasijoiltakin on mahdollista päästä sitsaamaan.

Mikä: Fuksisitsit
Missä: Teekkaritalolla
Milloin: 6.4. klo 18 eteenpäin
Dresscode: Miehilllä tummapuku ja naisilla vastaava

Sitsietikettiin voit tutustua täällä

Vastaa