SIK, Syntaksis, Lastarit -sitsit

Nyt tapahtuu jotain ennennäkemätöntä! Sähköinsinöörikilta, Syntaksis ja Lastarit nimittäin järjestävät kolmen killan yhteiset sitsit 18.4. klo 18:00 alkaen Walhallassa. Sitsit viedään läpi inkkari-/villi länsi -teemalla, joten pukeutuminen sen mukaisesti.

Tämä lysti kustantaa vain 17 euroa osallistujalta ja alkoholiton vaihtoehto 10e. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://www.aropupu.net/sitsit/index.php

Paikkoja on jokaiselle killalle 30 eli yhteensä 90 osallistujaa mahtuu mukaan. Vaikka paikat näyttäisivät olevan täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijoille sillä sieltäkin on vielä mahdollista päästä mukaan sitsaamaan.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 27.3. klo 16:00 ja on avoinna aina tiistaihin 9.4. klo 23:59 asti.

Mitä? Kolmen killan sitsit
Milloin? 18.4. klo 18:00 alkaen
Missä? Walhallassa (Jaalakuja 1, Oulu)
Dresscode? Inkkarit/Villi länsi

Fb-event: http://www.facebook.com/events/526181577445495/

Vastaa