Fuksicursio 10.12.2010 Rovaniemelle!

Fuksicursio tulee, jippikayjei! Tätä ovat varmasti fuksit ja vähän varttuneemmatkin odotelleet jo. Vielä joutuu tosin hetken odottelemaan, sillä fuksicursio starttaa perjantaina 10. joulukuuta aamutuimaan ja pyörät lähtevät rullailemaan yritysvierailun kautta kohti Rovaniemeä. Takaisin reissulta kotiudutaan lauantaiaamuna.

 

Reissulle mahtuu mukaan rajattu määrä porukkaa, joten toimi ilmoittautumisesi suhteen nopeasti, niin varmistat paikkasi tälle ikimuistoiselle reissulle. Ensimmäiset 62 mahtuvat varmasti mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://www.sik.fi/fucu/index . Ilmoittautuminen alkaa fukseille ja pienryhmäohjaajille torstaina 11.11. klo 16.00. Muille ilmoittautuminen avautuu vuorokauden myöhemmin eli perjantaina klo 16.00. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessasi hyväksyt excursiosäännöt.

Fuksicursio eli fucu 2010 on ILMAINEN teille arvon fuksit ja

teekkareiden kukkaroa 24h bussiristeily rokottaa 5 euron verran.

Käydään matkalla myös Ruotsin puolella koukkaamassa. Perjantaina Rovaniemen onnelassa esiintyy Aste. Reissusta seuraa lisäinfoa myöhemmin aikataulujen yms varmistuttua.

Vastaa