Fuksiseminaari ja SIK-ARK fuksisitsit

Fuksiseminaari järjestetään 12. huhtikuuta klo. 15:00 Teekkaritalolla. Seminaarin tarkoituksena on ohjatuissa pienissä ryhmissä kerätä fuksipalautetta eri aihealueista, ja tehdä niistä yhtenäinen palauteraportti. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille killan fukseille. Paikan päällä on tarjolla pientä purtavaa ja kahvia.

 

SIK-ARK fuksisitsit ovat samana päivänä 12.huhtikuuta ja Teekkaritalolla. Sitsit alkavat seminaarin jälkeen klo. 18:00. Ilmoittautumisaikaa ja sitsipaikkoja fukseille ja pienryhmäohjaajille on vielä jäljellä. Käykää ilmoittautumassa vielä kun ehditte! Ilmoittautuminen päättyy 8. huhtikuuta klo. 00:00. Sähköinsinöörikilta ry:n fukseille sitsit ovat ilmaiset! Pienryhmänohjaajilta veloitetaan 10 euron osallistumismaksu.

http://sik.fi/fuksisitsit/

 

TERVETULOA FUKSISEMINAARIIN JA SIK-ARK FUKSISITSEILLE!

Vastaa