Kaamoksen Kaatajaiset

Lumisen ja pimeän talven jälkeen katse alkaa pikkuhiljaa kääntyä kohti kesää ja tietenkin Wappua. Tule siis karkoittamaan kaamos ja riemuitsemaan kevään alun merkiksi Kaamoksen Kaatajaisiin Kaarleen keskiviikkona 25.2 klo 22:00 alkaen.

Kaamoksen Kaatajaiset toimivat virallisina Ympärihiihtojen AfterSki bileinä. Jos et kerennyt kisaan mukaan tai olet muuten vain sitä tyyppiä joka pistää monot jalkaan vasta illaksi, ei siis hätää. Tämä on sinun hetkesi loistaa. Huikea meno jatkuu pilkkuun asti!

Dresscode: haalarit/kisa-asu/vapaa (mutta pakollinen)

Liput ennakkoon/ovelta 2e/4e.

Lippuja saatavana seuraavasti:

Vihreät naulakot:
ma 23.2 9-14
ti 24.2 9-14
ke 25.2 10-12

Ympärihiihdoissa:
klo 13 —>

Ympärihiihdoissa saatavilla myös lippucombo 4e, joka sisältää lipun sekä Ympärihiihdot-haalarimerkin.

Vastaa