Toimitusjohtajat Tentissä

Tiistaina 17.3 klo 15.00 Oulun yliopiston Saalastinsalissa tapahtuu, kun SIK, OTiT ja Blanko järjestävät yhdessä Teknologiateollisuus ry:n kanssa hiillostavan Toimitusjohtajat Tentissä -tapahtuman. Kyseessä on paneelimuotoinen keskustelu, jossa yritysten edustajat vastaavat tiukkoihin kysymyksiin vaativan opiskelijayleisön edessä. 

Tämä on mahtava tilaisuus päästä tenttaamaan suomalaisten teknologia-alan yritysten kärkinimiä ja kuulemaan heidän ajatuksiaan alamme kiemuroista. Paneelin jälkeen vapaamuotoinen keskustelu jatkuu leppoisasti yritysmaailman edustajien kanssa buffet-tarjoilun yhteydessä. Paikalla on toimareiden lisäksi myös muita edustajia. Firmojen ständeillä onkin oiva tilaisuus tutustua ihmisiin ja luoda kontakteja. Päivän päättää Teekkaritalolla järjestettävät jatkot, jonne myös yritykset on kutsuttu mukaan. Opiskelijoille tämä kaikki on tietenkin täysin ilmaista, joten tule paikalle!! Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Oulussa ja teemana toimii digitalisaatio. Mukana paneelissa ovat seuraavat toimitusjohtajat:

  • FixUi, Eeva Kangas

  • Valopaa, Toivo Vilmi

  • Fingersoft, Teemu Närhi

  • ZEF, Jaakko Alasaarela  

Tapahtumaan ilmoittautuminen on pakollista ja sen voi suorittaa oheisen linkin kautta: http://www.sik.fi/tjttentissa/ Toivomme, että esittäisitte kysymyksiä panelisteille ilmoittautumisen yhteydessä olevaan lomakkeeseen. Kaikkiin ilmoittautuneisiin olemme yhteydessä vielä ennen tapahtumaa.

Mitä: Toimitusjohtajat tentissä

Missä: Oulun yliopisto, Saalastinsali + jatkot Teekkaritalolla

Milloin: Tiistaina 17.3 klo 15.00 alkaen

Vastaa