Sähköpäivät Otaniemessä

Sähköpäivät tulevat, ja tällä kertaa ne järjestetään Espoon Otaniemessä 17. – 19.11.2016. Tälle huippuhauskalle mehuretkelle menemme bussilla, jonka kyytiin mahtuu noin 40-50 henkeä, tule siis mukaan haistelemaan muiden sähkönmielisten pyllysilmiä! 

 

Itse ohjelmaan kuuluu torstai-illan rastipööpöilyä Teekkarikylän ympäristössä, joka huipentuu paikallisten SIK:n fuksien kyhäilemiin Oikosulku-bileisiin. Seuraava aamu lähtee mukavasti käyntiin yritysesittelyjen saatossa, joista toivuttuamme illalla pääsemme taas lipevän leivän makuun sitsien merkeissä. Kaiken tämän kruunaa vielä lauantaiaamun vapahdus, oi tuo niin sulokas reggeli, nimittäin sillis.

 

Hinnaksi tälle reissulle tulee siis 25€ + bussi (ilmoitetaan myöhemmin; jos saamme paljon porukkaa mukaan niin bussimaksu ei ole todellakaan tyyris, joten kutsukaa siis kaikki kaveritkin mukaan!)

 

Ilmottautuminen itse sähköpäiville aukeaa jo tänä lauantaina 1.10. klo 12:00 osoitteessa http://sik.ayy.fi/s/715 ja sulkeutuu 4.11. klo 23:59. Tämä on siis paikallisten oma ilmo, koska he välttämättä halusivat että tuonne käydään ensin ilmoittautumassa. Tämän lisäksi teemme vielä myöhemmin oman bussi-ilmottautumisen, jonka perusteella porukkaa pääsee mukaan niin paljon kuin bussi vetää. Ilmottautukaa siis molempiin niin pääsettä mukaan. 

 

Linkki Facebook-eventtiin https://www.facebook.com/events/1059534144111852/#

Myöhemmin tulee vielä muuta tarkempaa ja tärkeää tietoa!

Lisätietoja voi pyytää

 

tl;dr

Mitä: Sähköpäivät!

Missä: Espoon Otaniemi

Milloin: 17. – 19.11.2016.

 

Ilmo: Aukeaa 1.10.2016 klo 12:00, päättyy 4.11.2016  

HUOM! Tämän lisäksi tulee bussi-ilmoittautuminen myöhemmin, jonka perusteella porukka pääsee mukaan eli muistakaa ilmoittautua myös siihen!

 

Vastaa