Ympärihiihdot 2017

 Sähköinsinöörikilta järjestää perinteiset Ympärihiihdot torstaina 30.3 klo 13:00 alkaen Teekkaritalolla (Kalervontie 7). Tänä vuonna teemana toimii ”Rock & Roll will NeverSki”. On siis aika kaivaa nahkatakit ja kettingit kaapin perältä, vetäistä kajaalit silmille ja lähteä hiihtoihin reivaamaan, elävän musiikin tahdissa!

Ympärihiihdot ovat rastikilpailu, jossa liikutaan kolmen hengen joukkueissa SIK:n patentoiduilla NeverSki-suksilla. Hiihtoreitti kulkee Teekkaritalon ympäristössä, ja sen varrella on rasteja joukkueiden suoritettavaksi. Joukkueiden suoritukset arvioidaan teeman mukaisen pukeutumisen, hiihtoajan ja rastilta saatavien pisteiden perusteella.

Hiihtoaika on siis 13:00-18:00, ja teekkaritalolla hiihtäjille tarjotaan TEKin makkaraa PSOASin kaasugrillistä, sekä lämmin sauna. Illan päälle päästäänkin sitten rokkaamaan oikein olan takaa, kun TimeKillers tärisyttää talon rakenteita. Be there, or be square ja OPMx2 totta kai.

Hiihdot kustantavat 6€ / joukkue, ja hintaan kuuluu Ympärihiihdot-haalarimerkki joukkueen jäsenille. Huom! Ympärihiihdot -17 merkkiä on vain 30 ensimmäiselle joukkueelle, kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, mikäli mielit sen harvinaisuuden itsellesi lunastaa!

 

Lipunmyynti ja joukkueiden ilmoittautumisen ajat:

Vihreät naulakot:

ti 28.3 10-14

ke 29.3 10-14

to 30.3 10-12

 

Mukana menossa TEK ja PSOAS!

****************************************

MITÄ? Ympärihiihdot

MISSÄ? Teekkaritalo

MILLOIN? to 30.3 alkaen klo 13:00

TEEMA: Rock & Roll will NeverSki

 

Linkki tapahtuman Fb-eventtiin: https://www.facebook.com/events/1917720971830439/

Linkki bändin Fb-sivuille: https://www.facebook.com/timekillerspunk/?fref=ts

 

Huom! Tapahtumassa on Lakkilupa!

 

Terveisin,

Kiltamestari

 

Vastaa