Wappuinfo 11.4.

Ympäristörakentajakilta ja Sähköinsinöörikilta järjestävät yhteisen Wappuinfon Teekkaritalolla tiistaina 11.4. klo 18 alkaen. Mukaan tulee ottaa fuksipassit, päälle pukea haalarit ja koska ympin sauna vedetään paikalle, niin ottakaa myös oma pullo ja pyyhe mukaan eli OPM x 2!

Sikkiläisillä alkaa klo 16:00 fukseille tärkeä fuksiseminaari.


Infossa käydään läpi Wapun tapahtumia. Paikalle tulee TEK, OTY, Rattoradio, WesiBussiComitea ja Ööpinen. Virallinen osuus loppuu kello 22.

On erityisen tärkeää saapua paikalle, koska tapahtumassa käydään läpi erityisesti teitä fukseja koskevat Wapun velvoitteet, jotta saisitte painaa Wappuaamuna sen ihanan, uudenuutukaisen Teekkarilakin päähänne, sekä tietenki kerrotaan Wapun tapahtumista.

Sen lisäksi fuksipassit kerätään pois Wappuinfossa, jonka jälkeen lasketaan teidän passienne pisteet. Pisteitä voi kerätä Wappuninfon jälkeen, mutta sen jälkeen tulee kerätyt pisteet lähettää sähköpostilla tai viestillä montako pistettä sekä mistä.

Virallisen osuuden jälkeen talolle voi jäädä hyvässä seurassa saunomaan tai muuten vain hengailemaan ja pitämään hauskaa. Myös ympin ja sikin vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita! 🙂

TL;DR
Missä? Teekkaritalolla
Milloin? tiistaina 11.4.
Monelta? klo18:00 alkaen
Mitä päälle? Haalarit
Mitä mukaan? OPMx2 + fuksipassi

Vastaa