Pikniksitsit

Wappu, opiskelija ja sitsit. Nämä kolme ovat asioita, jotka ovat aina olleet, ovat tällä hetkellä ja tulevat aina olemaan. Siitä syystä SIk ja Lastarit järjestävät sitsit. MUTTA! Nämä eivät olekaan ihan tavalliset istumme-ryhdikkäästi-pöydässä-ja-pönötämme-sitsit vaan nämä ovat jotain aivan muuta! Nämä sitsit järjestetään Wappupiknikin yhteydessä 28.4.2017. Humanisti ja KTK päädyn nurmikolla. Sitsit alkavat klo 13:00 ja päättyvät 16:00. Tällä tavalla te, jotka olette menossa Drunk Trivial-tapahtumaan voitte myös osallistua.

Kyseessä ovat sitsit, joissa tarjolla on pizza ja juotavaa. Seuraavaksi mietit: ”En halua syödä vaan juoda omia, herkullisia juomiani.” Ei hätää! Jos et jostain syystä halua pizzaa, voit tulla istuskelemaan sitsailualueelle ja laulaa mukana kaikissa hienoissa sitsilauluissa! Myös muista killoista olevat voivat liittyä sitsaamaan. Tervetuloa mukhaan!

Ilmoittautuminen aukeaa 17.4. klo 12:00 ja päättyy 20.4. klo 14:00

Ilmo linkki: https://goo.gl/forms/m8mORAQ1Z0nw03tT2

Molemmilta killoilta 20 ensimmäiseksi ilmoittanutta saa järjestetyt tarjoilut ja lasku tulee myöhemmin kun osallistaja määrä on selvillä

MITÄ: Pikniksitsit SIKin ja lastareiden välillä
MISSÄ: Humu & KTK nurmikolla 
MILLOIN: 28.4.2017
KANTSIIKO: No totta kai kannattaa!

Vastaa