SIK & OTiT Fuksi-info

Kesä meni ja syksy tuli jälleen yhtä nopeasti ja pyytämättä, mutta harmaan arjen ohella syksy tuo mukanaan uudet fuksit ja Fuksi-infot! Tänä vuonna Sähköinsinöörikilta ja Oulun Tietoteekkarit lyövät hynttyyt yhteen järjestäen yhteisen Fuksi-infon 12.9. Walhallassa Toppilansaaressa klo 17:00 alkaen.  
 
Ohjelmassa lakkien ja haalareiden sovittelua, syötävää ja juotavaa, leikkimielisiä kilpailuja sekä esittäytymässä erilaisia järjestöjä: OTY, OYY, TEK, Olto, OAMK, FSO, YKHS, Pahkispeksi, Teekkaritorvet ja Teeku. Virallinen ohjelma loppuu 20:30 ja jatkot alkaa, jolloin tervetulleita ovat myös vanhemmat tieteenharjoittajat. Sauna ja palju lämpenee ja musiikki raikaa.

Opastusta tarvitseville fukseille järjestetään Tour de Oulu, jossa pyöräillään yliopistolta Walhallaan muutaman fuksille oleellisen kohteen kautta. Tour de Oulu starttaa klo 16:00 R-oven läheisyydestä ja oppaat tunnistaa mustista tai sinisistä haalareista, teekkarilakeista sekä norjanlipusta.
 
Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/127980831170702/?active_tab=about
 
 
MITÄ?  SIK & OTiT Fuksi-info
MISSÄ?  Walhalla, Toppilansaari
MILLOIN?  12.9. klo 17:00
MUUTA?  OPMx2
 
Tervetuloa!

Vastaa