The Sound of Sitsi

Tervetuloa SIK:in, Verban  ja Motivan yhteisille musikaalisitseille tiistaina 17.10. kello 18 alkaen! Pukeudu siis lempimusikaalisi hahmoksi ja avaa äänihuulesi valmiiksi. Luvassa on taatusti koko syksyn spektaakkelimaisin musikaalikokemus, kun tutut, ja kenties vähän tuntemattomammatkin, hahmot eri musikaaleista saapuvat Tukikohdalle laulamaan, nauttimaan hyvästä seurasta ja kenties jopa kisailemaan illan teemaan sopivissa kilpailuissa toisiaan vastaan. 

 

Osallistujakilloilla on kaikilla 25 paikkaa. Sitseillä on lisäksi kiltojen yhteisessä jaossa 5 paikkaa. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 2.10. kello 12. Mikäli vapaita paikkoja jää, aukeaa ilmoittautuminen myös muille perjantaina 6.10. kello 12.

 

Sitsit kestävät noin kello 22 asti, jolloin ovet avautuvat muillekin. Jatkoille OPM.

 

Ilmolinkki www.sik.fi/soundof

 

MITÄ? The Sound of Sitsi – Musikaalisitsit

MISSÄ? Tukikohdalla, Sorvarintie 5

MILLOIN? 17.10. klo 18 alkaen

PUKUKOODI? Musikaaliteeman mukaisesti

MITÄ MAKSAA? Holillisena 17e, holittomana 14e

ILMOITTAUTUMINEN: Aukeaa järjestäjäkiltojen jäsenille 2.10. klo 12, muille 6.10. klo 12

Linkki facetapahtumaan:  https://www.facebook.com/events/525660707783987