Kotimaan Pitkä 2012

Excukevät starttailee jälleen ja asialleen omistautuneen excuilijan märkä uni Kotimaan Pitkä 2012 on kohta täällä. Pohjoisen horisontissa häämöttää kohteemme – Poronkusema Rovaniemellä 2.-4.3.2012.

Bussi köhähtelee ja excumusa pärisee käyntiin torstaina 1.3. klo 07:30 Lipaston X-ovelta. Suuntaamme yritysvierailulle Kemin Digipolikseen. Koska Luulaja on matkan varrella, poikkeamme torstai-illaksi Ruotsin puolelle viihdyttämään paikallista kansaa ja istumaan iltaa sikäläisten tekniikan opiskelijoiden kanssa. Perjantaina 2.3. Luleå Tekniska Universitetin pihalta matkamme jatkuu kohti Rovaniemeä ja täydellistä frontside ollieta. Liikunnallinen viikonloppumme päättyy sunnuntain sillikseen, ja takaisin Oulussa olemme n. klo 17:00.

Poronkuseman ydinajatus on rastikilpailu Rollon keskusta-alueella. Tapahtuman tämän vuoden teema on Lelulaatikko. Tarkempi info löytyy osoitteesta http://www.artikla.com/poronkusema/.

Ilmoittautuminen osoitteessa http://sik.fi/kmp12/. Tämä reissu on herkkupala joka takuulla maistuu vielä paluun jälkeisenä aamuna!

Vastaa