Ympärihiihdot & Kaamoksen Kaatajaiset 7.3.2012

Kevät tekee tuloaan, linnut laulavat ja auringon säteet hivelevät Kuivasjärven jäätä. Kaikki merkit Ympärihiihtojen tulolle ovat siis kasassa.

Legendaariset Ympärihiihdot järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 7.3. alkaen kello 13.00 Teekkaritalolla. Hiihdoissa suksitaan SIK:n hyperlaadukkailla Neverski -suksilla kolmen hengen joukkueissa Teekkaritalon lähimaastossa ja suoritetaan erilaisia rastitehtäviä. Joukkueiden paremmuusjärjestyksen ratkaisee tehtävärasteilla osoitettu nohevuus, kokonaishiihtoaika sekä pukeutuminen.

Pukeutumisesta: hiihtojen teemana tänä vuonna on YOUTUBE ja luonnollisesti paras asu palkitaan.

Hiihtämisen ohella on mahdollisuus saunoa ja luikauttaa muutama veisu OTY:n lauluillassa.

Kun urheilujuhla on saatu päätökseen on aika siirtyä after-ski juhliin Kaamoksen Kaatajaisiin Club Dioneen. Dionessa voi hiihtomonot heittää narikkaan ja siirtyä tanssimaan 90-luvun diskojytkeen tahdissa. Hiihtäjille ilmainen bussikuljetus Talolta Dioneen lähtee kello 22.15. Bussiin pääsee Kaamoksen Kaatajaisten lipulla.

Kokoa siis kolmihenkinen joukkueesi ja tule ilmoittamaan se mukaan kilpailuun vihreillä naulakoilla, vielä ennätät huomenna keskiviikkona klo 10-12 välisenä aikana.

Lippu kustantaa 9 euroa per joukkue ja siihen sisältyy Ympärihiihdot ja Kaamoksen Kaatajaiset kolmelle sekä kolme Ympärihiihdot -haalarimerkkiä.

Vastaa