Minkä väristä sähkö on?

Ottamatta mitenkään kantaa Oulun Sähkönmyynnin vaihtoehtoihin, meidän valinta on tietenkin sininen.. Ja niin oli muuten rapiat kuudenkymmenen sähkön fuksinkin valinta! Tervetuloa vaan sinulle, noheva fuksi, joka luet tätä jo nyt – paljon ennen lukukauden alkua.

Tässä istahin juoksulenkiltä tultuani teetä juomaan ja kirjottelemaan kuulumisia kesän varrelta. Perusteluksi riittänee “koska pystyn siihen”, samalla haastan rakkaat hallitustoverini seuraamaan esimerkkiäni ja raapustamaan kukin omat kuulumisensa tähän palstatilaan ennen syyslukukauden alkua. Oisko mittään? 😉

Eipä se paljoa aurinko ole malttanut näkyvillä pysytellä, mistä syystä esimerkiksi piitsillä röllöttämistä tai edes rantalentiksen peluuta ei ole tullut harjoitettua. Töitä löytyi kuin löytyikin Oulusta, sitä kyllä osaa arvostaa. On kova kilpailu paikoista. Pitempiä reissuja ei, kiitos töiden, olekaan ennättänyt tekemään (paitsi Haaparantaan erääseen sisustushe.. paratiisiin).

Kuulemani mukaan tuo samainen firma oli kohteena kun takavuosina killalle oli päätetty hankkia kaulin emännän mehevien munkkien ja jäsenistön kohonneen keittiöinnostuksen vuoksi. Kilta-aktiiveista koostunut iskuryhmä oli lähetetty, tai no, oikeastaan he itse itsensä lähettäen polkaisivat henkilöautolla Haaparantaan. Menomatkalla kukin parhaansa mukaan valmistautui pitkään patikointiin IKEAn mutkaisella reitillä nesteyttämällä elimistöään. Perillä oli maisteltu hyviä hodareita ja käyty systeemin putiikissa. Olipa joku tainnut muistaa kiertää IKEAn. Kaulinta ei kuitenkaan tuolla kertaa muistettu ostaa.

Viime viikonloppuna järjestetty killan kesämiitti ja luvatut virvokkeet houkuttelivat koleasta ja pilvisestä säästä huolimatta Nallikariin kourallisen aktiivisia kiltalaisia. Huhujen mukaan myös beachvolley-peli viriteltiin käyntiin.

Kyllähän tuo välillä tuntuu että jo kelpais istahtaa loputtoman kurssimateriaalinipun ääreen ja selättää se. Sitä ja fukseja odotellessa hyvää kesän jatkoa arvoisat Sähköteekkarit!

-Excumestari

Vastaa