Tiedekunnat tiivistyvät tieteenalakokonaisuuksiksi

Oulun yliopiston hallitus on päättänyt muodostaa nykyisistä tiedekunnista entistä teräväprofiilisempia tieteenalakokonaisuuksia. Uusi rakenne tulee muuttamaan usealta osalta muun muassa teknillistä tiedekuntaa. Yhtenä muutoksena vanhaan rakenteeseen on informaatiotekniikan yksikkö, johon kuuluvat tietotekniikka, tietoliikennetekniikka sekä tietojenkäsittelytieteet. Sähkötekniikan osalta sijoittuminen informaatiotekniikan kokonaisuuteen on edelleen harkittavana.

Sähkötekniikan osaston loppusijoitusta suunnittelevassa työryhmässä tulee olemaan mukana opiskelijajäsen luomassa opiskelijoiden näkökulmaa asiaan. Killan opintovastaavalle kannattaa siis kertoa ajatuksia ja ehdotuksia rakennemuutokseen liittyen, niin opiskelijoiden ääni tulee kuultua.

Vastaa