Fuksin kalenteri 2012

Hei, fuksi 2013. Tämä sivu päivitetään, kun syksyn 2013 pienryhmät on muodostettu. Tämä tapahtuu todennäköisesti loppukesän aikana, tai kun tähtien asento muodostaa salamakuvion taivaalle. (Muokkasi epe 12.7.2013)

Fuksivuoden tapahtumia. Raapusta muistiin päähäsi ja kalenteriisi ja ilmesty paikalle. Et tule katumaan päätöstäsi!

Katso lisää tapahtumia etusivun Tapahtumat- osiosta!

Vulcanalia
5.9.2012, Toppilan möljällä.  

Oulun yliopiston opiskelijoiden lukuvuoden avaava juhla. Kaikki opiskelijat ovat paikalla! Päivällä yliopistolla vietetään järjestömessuja, jossa kaikki yliopiston ainejärjestöt esittäytyvät. Myös sinun ikioma SIK möykkävaunuineen! Myös perinteikäs oululainen wapun tempaus Wesibussi väläyttää heilumisen ja pomppimisen riemua yhden päivän ajan Vulcanaliassa.

Fuksi-info
7.9.2012, Teekkaritalo
Nimensä mukaisesti killan järjestämä infotilaisuus fukseille, jossa tutustutaan toisiin fukseihin, kiltaan ja vanhempiin tieteenharjoittajiin. Älä missaa! Sinunkin yliopistourallesi varsin tärkeää tietoa jaossa!

Fuksisuunnistus
20.9.2012, Oulu
 Yksi vuoden ehdottomista kohokohdista fukseille. Vuosittain järjestettävä suunnistus, jossa joukkueissa kierretään rasteja. Kisan järjestää Oulun Teekkariyhdistys.

Fuksicursio
7.12.2012 Oulusta Kajaaniin ja takaisin
Edellisvuonna Kuopioon, sitä aiemmin Rovaniemelle. Ensimmäinen excu ja ilmainen fukseille! Bussillinen iloisia fukseja ja muutama fuksinmielinen Teekkari. Matkalla tutustutaan ainakin yhteen teollisuudenalamme yritykseen ja sen toimintaan lähemmin.

Fuksisitsit 6.4.2013

Sitsit fukseille.

Wappuinfo 12.4.2013

Fukseille infoa Wapun tapahtumista. 

Tapahtumat -osioon.
Infoa myös sähköpostitse killan jäsenille.

Vastaa