Kiltahuonetapaamimen 11.10 klo 12-14

In English below//

Hyvät kiltalaiset!

Ensi viikon torstaina 11.10 klo 12-14 järjestämme kiltahuonetapaamisen meidän kandiohjelmavastaavan, Jari Hannun, kanssa kiltahuoneellamme. Nyt sulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan tärkeistä omaa tutkinto-ohjelmaa (niin kandi- että maisterivaihe) koskevista asioista ja antaa risuja ja ruusuja esim. kursseista tai tutkintorakenteesta, mistä vaan teemaan liittyvästä. Tän lisäksi kilta tarjoaa ILMAISTA KAHVIA tuona aikana! Tervetuloa!

//EN

Hello guild members!

Next week’s Thursday 11.10 at 12-14 we are organizing a guild room meeting with the Coordinator of our Bachelor Programme, Jari Hannu. The event is held at our guild room. Now you have a great opportunity to come to share your thoughts for an example about the courses and the structure of the programmes (both bachelor’s and master’s) and give direct feedback to the teaching staff! In addition to this our guild is providing free coffee during the event. You’re warmly welcomed!