SIK tiedottaa koronaepidemiasta

Myöskin killan toiminnassa huomioidaan koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne. Koska tauti leviää helposti suljetussa tilassa, kiltahuoneen ovet tullaan pitämään suljettuina toistaiseksi. Kiltahuone-accessin kulkukortissaan omistavia pyydetään välttämään tarpeetonta käyntiä kiltahuoneella, sekä kiltahuoneella porukalla kokoontumista ja oleskelua. Suomen hallituksen suositusten mukaan kaikkien tapahtumien ja kokoontumisten järjestämistä toukokuun loppuun asti on harkittava tilaisuuksien koosta riippumatta. KotiMaanPitkä-excursio, Teekkaritalon ympärihiihdot ja Opetuksenkehittämisseminaari & proffasitsit joudutaan tältä keväältä perumaan. Myös elektroniikkakerhon kokoontumiset loppuvat toistaiseksi. Kyseisten tapahtumien järjestämisestä mahdollisesti myöhempänä ajankohtana harkitaan ja näistä sekä muista tulevista tapahtumista tiedotetaan erikseen. Kannustamme kiltalaisia yleiseen maalaisjärjen käyttöön ja käsien pesemiseen!