Kesätapaaminen 2021

Kiltalainen!

Kelit näyttävät olevan lauantaille suotuisat, joten killan kesätapaaminen etenee! Pitkä etävuosi on taas vierähtänyt ohitsemme ja kesä on saapunut Ouluun. Kaipaatko vanhojen tuttujen kanssa illanviettoja ja Master Blasterin sulosointuja kauniissa kesäillassa? Ei hätää! Nimittäin SIKin perinteinen kesätapaaminen järjestetään 17.7. lauantaina Tuiran uimarannalla klo 15 alkaen. Luvassa on rillailua, kesäpelejä sään mukaan (ota mukaan itse jos omistat) ja kavereita fyysisessä muodossa. Tapahtumalle on säävaraus, joten jos sataa niin ei tapahdu.

Mukaan kannattaa ottaa mahdollisia ranta-aktiviteetteja, säänmukainen vaatetus ja omaa evästä. SIK tarjoaa osallistujille makkarat! Grilli ja möykkis löytävät tiensä rannalle, mutta omat kajarit kannattaa tuoda lisäksi!

TL;DR

Mitä: SIKin kesätapaaminen 2021
Milloin: 17.7. lauantaina klo 15 alkaen
Missä: Tuiran uimaranta
Miksi: Koska rentoa illanviettoa! Koska heikentynyt toleranssi
Mitä mukaan: Grillattavaa, paljon juomista ja kesäfiilis!