Sähköisku 56 – Kauden korkkajaiset, Sähköinsinöörikilta ry:n 56-vuotisjuhlat 25.09.

Arvon alumnit ja jäsenet,

Teidät on kutsuttu juhlistamaan Sähköinsinöörikillan 56. toimintavuotta 25.9. Oulun Jazzvintille.

Kutsu on osoitettu yhdelle alumnille/jäsenelle ja hänen avecilleen. Huomioittehan, että molempien on ilmoittauduttava juhlaan erikseen. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 13.8. kello 12.00 ja päättyy 12.9.. Ilmoittautumislinkki on lähetetty Jäsenet- ja Alumni-sähköpostilistoille.


Illalliskortti pääjuhlaan ja jatkoille kustantaa opiskelijoille 35 € ja alumneille 40 €. Jos valitset alkoholittoman tarjoilun, se alentaa illalliskortin hintaa 5 €. Jos haluat osallistua sillikselle seuraavana aamuna, niin se kustantaa 10 €.

Pukukoodina tumma puku sekä akateemiset kunniamerkit.

Ennen pääjuhlaa pidetään cocktailtilaisuus samoilla tiluksilla, johon halukkaat voivat tuoda tervehdyksensä. Pääjuhlien jälkeen ilta jatkuu jatkojen merkeissä aina seuraavaan aamuun saakka. Myöhemmin sunnuntaina voi olotilaansa yrittää kohottaa silliksen merkeissä Teekkaritalolla.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta vuosijuhlatoimikunta haluaa järjestää vuoden sähköisimmät juhlat ja järjestelyt ovatkin täydessä vauhdissa. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja toivomme pääsevämme juhlimaan kiltamme taivalta syyskuun loppupuolella. Otamme järjestelyissä huomioon tarvittavat turvalliseen ja vastuulliseen juhlimiseen vaaditut toimenpiteet. Tilanteen vaatiessa varaamme oikeuden peruuttaa juhlat, jolloin palautamme illalliskortin hinnan täysimääräisesti.

Mahdollisten kysymykset voi lähettää 

Terveisin,
Vuosijuhlatoimikunta