Tervehdys tulevat sähköläiset!

Sähköinsinöörikilta onnittelee uusia tulevia opiskelijoita opiskelupaikasta! Sille on aina ilon aihetta kun kiltaamme saapuu uusia opiskelijoita, joille sähkö on vielä täysin uusi ja tuntematon elementti. Älkää huoliko, olette tehneet oikein hyvän valinnan.

Mikä on Sähköinsinöörikilta ja mitä se tekee? Ainejärjestöjä kutsutaan yliopistossamme killoiksi ja killat ajavat oman alan opiskelijoiden etua ja järjestävät erilaisia tapahtumia pitkin lukuvuotta. Ensimmäisenä opiskeluvuotena pääsette mukaan mitä mahtavimpiin tapahtumiin, joissa sosialisoidutte muiden kanssaopiskelijoiden kanssa ja nautitte korkeaa teekkarikulttuuria ihan mahan täydeltä!

SIK edustamassa kirkkovenesouduissa. Fuksivastaavanne makaa tuossa hiekalla norjanlippu kädessään.

Syksy tuo tullessaan esimerkiksi fuksi-infon, jossa käsittelemme kuumimpia aiheita, joita tulisi ymmärtää jo ensimmäisistä päivistä lähtien. Toki on paljon rennompaakin menoa, sillä lähdemme myös mahtavalle fuksiexcursiolle syksyn hämärtyessä.

Tuutorit ovat tärkeimpiä oppaitasi opintojen alussa. Tuutorit kyllä pitävät huolen siitä, että mikään tieto ei ole enää sumun peitossa ja sen myös, että olet löytänyt itsellesi opiskelukavereita. Tuutoreilta saa ja PITÄÄ kysyä aina kun tulee mieleen jotain, he kyllä auttavat parhaansa mukaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Killan toimintaa ylläpitää hallitus ja toimihenkilöt. Hallituksen tehtävä on päättää kiltaa koskevista asioista ja laittaa tapahtumat pyörimään. Killan hallitus muodostetaan vuoden lopussa vuosikokouksessa äänestämällä henkilöitä pesteihin. Uusi hallitus astuu voimaan vuoden vaihtuessa. Mutta juuri kuin luulit, ettei uusi opiskelija pääse vaikuttamaan asioihin, Ei hätää! Juuri sinulla on myös mahdollisuus osallistua hallituksen toimintaan ja tulla valituksi jo ensimmäisenä opiskeluvuotenasi!

Elämää helpottavia vinkkejä ja linkkejä:
Vähän sanastoa: Sanastoa, Lisää sanastoa
Lukutoukalle: Kiltalehti Sinssi
Bilehileelle: Tapahtumakalenteri
Jäykistelijälle: Killan säännöt

Vielä kerran onnittelut meidän puolesta! Odotamme innolla alkavaa lukuvuotta sekä yhteisiä hetkiä tapahtumissa!

Kiltahuoneella nähdään,
Frans Härkönen
Fuksivastaava ()

ja

Miika Kainuharju
Fuksipaimen ()